Nytt!

Sänk värmen och sov gott

Sänk värmen och sov gott

Dra ned elementet! För i ett svalare sovrum sover vi bättre, och har lättare att somna. Sömnen blir djupare och drömfylld.
Att dra upp ett riktigt tjockt och varmt dunbolster ända till en kall nästipp får dessutom de flesta att längta till läggdags. 
Det tunga dunbolstret ger faktiskt oslagbar komfort i svalare rum - det är därför dunbolster är en klassisk bäddning i alpområden, där nätterna kan bli mycket kalla.
Läs mer
Sover du för lite? Sovmorgon är också en aktivitet!

Sover du för lite? Sovmorgon är också en aktivitet!

För lite sömn gör dig inte bara lite grinig. Det kan faktiskt påverka din vikt, sexlusten och ge dig sämre minne också! En god natts sömn är därför en investering i både hälsa och välmående. När tog du sovmorgon sist? Det kan vara din bästa aktivitet den här veckan.
Läs mer
Årets hälsotrend 2022: Sömn

Årets hälsotrend 2022: Sömn

Alla vill sova. Alla får sova! Det är gratis att sova. Ändå upplever många att de sover för lite och för dåligt. Varför är sömn årets mest åtråvärda hälsofokus? För att det är en mirakelkur. Inget är mer 2022 än all-in-one-lösningar med många positiva effekter - och vi vet vilka!
Läs mer
Småskalig produktion i anrika maskiner

Småskalig produktion av stora drömmar

Happy Fluffy Cloud-bolster sys på en liten fabrik i Italien. Verksamheten grundades på sextiotalet och är kvar i samma familjs ägo. Många av maskinerna är också kvar: stora torkmaskiner för dun klädda i trä, och symaskiner i blankt grönt stål. Fabriken är en av få i Europa som fortfarande hanterar hela tillverkningen.
Läs mer
Ett spöke som är ett lakan och myten om trådtäthet

Den mytomspunna trådtätheten

Trådtäthet är något som ofta diskuteras i lakanssammanhang. Högre trådtäthet kan vara en kvalitetshöjande faktor, men även andra faktorer spelar in, som fiberlängd och vävteknik. För alla spökjägare kan vi avslöja att trådtätheten på ett Happy Fluffy Cloud-bolster är 233. Precis lagom för att inte bli hårt och stumt utan mjukt och ljudlöst. Som ett spöke alltså. Vissa älskar glansiga satinlakan, medan andra vaknar på golvet med så slinkig bäddning. Linnelakan har en grövre yta som lätt skrynklas och ger sängen en rustik och lantlig look - tycker somliga. Samma lakan avfärdas av andra som "att sova i en säng där...

Läs mer
Inga husdjur i sängen!

Inga husdjur i sängen!

Inga husdjur i sängen! Är ett råd vi på Happy Fluffy Cloud aldrig följt. Att sova med ett husdjur i sängen är inte bara varmt och mysigt - studier visar att det faktiskt kan påverka din nattsömn positivt!
Läs mer