Misstänker du att du eller någon du känner kan vara ett bolstermonster? Många som har eller behöver bolster vet inte om det. Med fem enkla punkter är det snabbt att ställa diagnosen – och att få hjälp! På Happyfluffycloud svarar vi på frågor om bolster och levererar sovmoln snabbt och fraktfritt i hela Europa. Tveka inte att kontakta oss!

  1. Du tycker om att ha det varmt och mysigt i sängen – men hatar att svettas. Fryser vid läggdags, varm på morgonen, och lite mittemellan däremellan. Lösningen heter givetvis naturmaterial! Dun har oöverträffade fukttransporterande egenskaper och reglerar temperaturen natten igenom. Under ett bolster är det därför varmt med sällan svettigt. Kroppstemperaturen ändras under sömnen, och ett bra täcke likaså!
  2. Du fnyser åt platta hårda tyngdtäcken eftersom de förstör bäddningen, men tycker ändå att det verkar rätt sövande att sova under något tyngre än ett vanligt täcke. Estetik eller komfort? Du vill inte välja. Dunbolster är naturliga tyngdtäcken. Fem kilo fluff! Kroppen kommer till ro om natten utan att sängen ser ut som en brits bäddad med dörrmatta dagtid.
  3. Du när en hemlig dröm om att sova under rustika takbjälkar, med alpsluttningar utanför fönstret. Du vet precis hur ett perfekt manglat lakan skall kännas, och tycker att kalla golv bara gör det härligare att gå till sängs.
  4. En perfekt hemmalördag avslutar du i din favoritpyjamas – gärna redan vid 16-tiden. En spännande bok, en film, en kompis i lurarna eller ett egenhändigt påbörjat manus gör dig sällskap. Med ett dunbolster är det enkelt att bygga bo i soffan, och klädsamt dessutom. Ett bolster förvandlar nämligen soffhäng till något värdigt, ja snudd på elegant.
  5. Du är förtjust i vackra saker, kvalitet och långsiktiga inköp. Men vill ändå förnya garderoben varje vår. Och höst. Säger någon “tidlös klassiker” räcker du upp en hand… iklädd säsongens mest färgglada sneakers. Ett dunbolster är en investering för många år. Lägg undan det några sommarmånader och ta fram när kvällarna blir mörka igen. Använd färgglada påslakan eller sobert vitt. Allt funkar, och ditt bolster kommer supporta varje infall av heminredningsfeber. Det är trots allt en klassisk produkt! I ny form.

Kommentera