Såhär i villervallan mellan julrim och nyårsambitioner och granbarr och knäck är det lätt att lova för mycket. Vi vet. The walk of shame i jeans som skulle passa lagom till sportlovet, den spännande kokboken som fortfarande doftar trycksvärta – inte Garam Masala, en dammig färgburk med färg för golvsocklar.. kavalkaden av storslagna planer lagda i januari är lång! I år väljer vi att tackla årets första och mest beskäftiga månad på ett nytt sätt. Med en glidtackling i pyjamas. Vi lovar att sova mer. Bejaka bokläsning på morgonen – före frukost. Gå och lägga sig tidigare än nionyheterna.

Är 2021 latmaskarnas år? Nej, nej, tvärtom! Genom att sova mer blir vi förstås mycket piggare när vi väl är vakna! Attans vad på hugget vi kommer vara. Hinna med dubbelt så mycket på halva tiden. Segla förbi morgontidiga padelzombies i kaffekön, och glänsa ikapp med galonbarn i rosiga kinder. “That GLOW!” kommer det viskas där vi går gatan fram med raska kliv.

För en god sömn är början och belöningen på stordåd, det vet vi. Sömnen får oss att tänka klart, läka skador och uppleva hisnande drömäventyr bättre än 3D. När drömde du senast? När gav du tanken och fantasin en hel natt att löpa fritt? Det är vår sanna övertygelse att sömnen är årets grej. Låt 2021 bli drömmarnas år. Godnatt!


Kommentera