...var det första rådet vi fick när vi startade Happy Fluffy Cloud. Annonsbilder och kommunikation skulle vara absolut fria från pälsklingar. Vi funderade lite på det där - hemma hos oss hittar man oftare än inte en katt eller två i sängen. I vår bekantskapskrets finns få hundar som vet skillnaden mellan "min" och "din" när det kommer till sovplats. Så det kändes inte helt rättvist att bannlysa någon med svans från Happy Fluffy Cloud?

Vi förespråkar istället en mer liberal syn på sömn och bäddning, som inkluderar alla. För alla är på bättre humör utvilade! En morgontrött boxer vid frukostbordet kan vara är minst lika grinig som en tonåring efter en natts Fortnite. Har ni försökt gosa med en perserkatt som fått sin skönhetssömn störd? 

En studie i USA visar dessutom på tydliga samband mellan god nattsömn och husdjur i sängen. En hund eller katt gör helt enkelt att vi sover bättre! En lurvig kompis lugnar och sprider välbefinnande. (Som om vi inte visste det?!)
https://www.doktorn.com/artikel/husdjur-i-s%C3%A4ngen-kan-ge-b%C3%A4ttre-s%C3%B6mn/

En nyligen genomförd undersökning bland hundägare visar till och med att mer än hälften av de tillfrågade hellre delade säng med hunden än med sin partner (!).
https://www.agria.se/hund/artiklar/om-hund/sa-manga-kvinnor-sover-hellre-med-sin-hund-an-sin-partner/ 

Vi på Happy Fluffy Cloud vill helt enkelt att fler skall sova bättre. Punkt slut! Våra sovmoln räcker till för alla, och alla råd är inte till för att följas. (Vi blev även rekommenderade att välja en blå, ljusblå eller möjligen mörkblå logotyp. För så kommunicerar man i sovbranschen. Det lyssnade vi tydligen inte heller på.).

Godnatt, sov och vakna gott molnkompisar, vilken slags öron ni än har! 


Kommentera