Köpvillkor

Tjänsterna och varorna på hemsidan tillhandahålls av Happy Fluffy Cloud AB
Organisationsnummer 559216-4353

§ 1 – Köpvillkor
Vid beställning träffas avtal om köp först när Happy Fluffy Cloud bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse.
En orderbekräftelse skickas till din angivna emailadress senast 24 timmar efter att beställning mottagits. Om leveranstid ändras i beställningen kommer du att meddelas om detta snarast möjligt. Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är lastad. Ordern belastar ditt konto i samband vid köp, det vill säga att pengarna dras när ordern avslutas på hemsidan. Vid fakturabetalning framgår betalningsvillkor och ledtider i avtalet med vår faktureringspartner.

§ 2 – Priser
I priserna ingår moms med 25 %. Undantag: Norge, här ingår moms ej. 

§ 3 – Frakt
Frakten är kostnadsfri och vi levererar inom vårt givna område inom 4-8 dagar (ofta snabbare!).
Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan och då upplyser vi dig om detta.
Observera att vi behöver en fysisk adress som leveranspunkt, vi kan inte leverera ditt stora täcke till en boxadress!

§ 4 – Leveransförseningar
Vid eventuella förseningar meddelas du om detta så snart som möjlig och vi gör alltid allt vi kan för att leverera inom avtalad tid.

§ 5 – Transport
Vår logistikpartner ansvarar för transport till dig som kund, det är vårt ansvar att varorna levereras i överenskommet skick. Om inget annat anges skall alla varor levereras i nyskick

§ 6 – Skadade varor
När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt.
Har du mottagit en felaktig eller skadad vara, kontakta oss så snart som möjligt via e-post.

§ Ångerrätt och reklamation
Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Eftersom täcken är en hygienprodukt kan du inte returnera ett täcke du använt och sovit i. Endast oanvända täcken i originalförpackning godkänns som returer. Kontakta alltid butiken info@happyfluffycloud.se innan retur för att få rätt returadress och möjlighet till fraktavtal. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Om du mot förmodan skulle upptäcka ett fel på varan omfattas ditt köp av konsumentköplagen vilket ger dig 36 månaders reklamationsrätt på fabrikationsfel. Vid utnyttjande av ångerrätt och reklamation står kunden för returfrakten. Detsamma gäller ej uthämtade varor. Kontakta oss om du vill utnyttja din ångerrätt eller reklamation info@happyfluffycloud.se 
 

§ Återbetalning och reklamation
Återbetalning vid retur och reklamation sker via banköverföring.
Summan återbetalas till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen. Vid delretur av varor som köpts till mängdrabatt återbetalas mellanskillnaden från ordinarie pris. Vid betalning via faktura kontaktar vår betalpartner dig kort efter att returen eller reklamationen godkänts för återbetalning.

§ Reservationer
Vi reserverar oss för felskrivningar, felaktig information från våra leverantörer eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeure nedan.

§ Personuppgifter
I samband med kontakt och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister, kontakta oss för åtgärd. Vi säljer eller överlåter inga personuppgifter (se vår integritetspolicy).

§ Force Majeure
Krig, naturkatastrof, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses och som påverkar ingångna avtal och utfästelser från vår sida, och som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, utgör grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.
Ytterligare frågor gällande våra köpvillkor? Maila oss på info@happyfluffycloud.se